Apple wil de zakenwereld overnemen

Apple is bezig met het ontwikkelen van apps voor de zakenwereld en dit gaat die niet alleen doen, want de krachtpatser IBM werk hand in hand met Apple voor deze project.

sim onlyApple kennen we allemaal van de Iphone en Ipad, sommigen zouden zeggen dat deze de beste apparaten op de markt zijn.  Apple doet het goed met zijn apps, maar waar een gat zit, zijn de zakenapplicaties. Apple weet ook heel goed dat veel bedrijven gebruik maken de simonly en dat hier steeds meer bedrijven bij komen. Hier houd Apple dan ook rekening mee, bij het ontwikkelen van de apps.

IBM is in het huidige tijdperk niet bij het grote publiek bekend, maar het is zeker een krachtpatser. IBM was al een grote speler in het technologie sector lang voor Apple opgericht werd, ze hebben zelf veel van het huidige technologie uitgevonden dat we nu gebruiken, zoals de geldautomaten. Het blijft ook nog steeds een grote speler en is bezig met het ontwikkelen van een kunstmatige intelligentie, waarvan ze al een prototype hebben, genaamd Watson. IBM is dan ook de perfecte partner voor Apple om de zakenwereld over te nemen.

Apple en IBM zijn al bezig met het ontwikkelen van zo een 100 apps als we de geruchten mogen geloven. Dat ze het al aan het ontwikkelen is een feit, maar over de aantal apps is er nog geen harde data.

Apple is ook bezig met applicaties, dat zich focust op simonly en simonly providers, wat dit is kunnen we alleen naar gissen. Het enige wat we zeker weten is dat Apple heeft gezegd, te begrijpen dat de simonly abonnementen een deel van de toekomst zullen zijn en door de groei van het aantal van simonly gebruikers is dit een feit. Wat Apple precies van plan is kunnen we nog niet zeggen, maar een ding is zeker dit is goed nieuws voor de simonly gebruikers. Wil je meer weten over sim only? Kijk dan op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *