Goedkoop eigen boek drukken

Wie heeft nou niet van gedroomd om een beroemde schrijver te zijn? Voor vele zal het een droom blijven maar er zijn wel mensen die het talent ervoor hebben. Ze hebben vaak al vele verhalen geschreven maar deze staan ergens opgeslagen en niemand heeft ze ooit kunnen lezen.

Laat je eigen boek drukken

boek drukken goedkoopWees niet een van de duizenden mensen dat hun verhalen verloren laten gaan. Neem initiatief en laat je eigen boek drukken. Een eigen boek drukken is tegenwoordig helemaal niet duur. Je kunt online makkelijk diverse drukkerijen vinden dat je boek goedkoop kunnen drukken. Je hoeft enkel de bestanden op te sturen met de indeling en hoe je de kaft eruit wil laten zien. De drukkerij zorgt dan voor de rest.

Wie zal het lezen?

Je vraagt je af waarom een eigen boek laten drukken want niemand zal het toch lezen. Dit is helemaal niet waar en een eigen boek laten drukken is de start. Laat eerst stuk of 50 boeken drukken. Deel dan deze uit onder je vrienden, collega’s, kennissen en familie. Zei kunnen je dan eerlijke feedback geven en als ze het boek goed vinden kunnen ze het ook bij andere mensen aanbevelen. Op deze manier krijgen toch een hoop mensen je boek te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *