Online vertaalbureau

Bedrijven maken steeds vaker gebruik van een online vertaalbureau om hun documenten of teksten te laten vertalen. Dit is vaak velen malen goedkoper dan een gewone vertaalbureau.

Wat is een online vertaalbureau?

laten vertalenEen online vertaalbureau bestaat uit 1 of meerdere mensen en ze werken vaak vanuit hun huis of hebben een klein kantoor. Deze vertaalbureaus huren vervolgens vertalers op freelance basis in en betalen hun per opdracht. Een deel van het geld gaat zo naar de online vertaalbureau en het andere deel naar de vertaler. Op deze manier verdienen beide geld en hebben ze weinig tot geen kosten. Voor de klanten is het op deze manier ook goedkoper, omdat door de lage kosten het vertaalbureau makkelijker winst kan maken.

Sommige van deze vertaalbureaus worden heel groot en nemen dan mensen in vaste dienst voor de administratie. Voor de rest blijven ze een online onderneming en blijven mensen op freelance basis betalen. Het is ook vaak mogelijk om zelf de vertaler uit te kiezen. Je logt als klant dan op de website van het vertaalbureau in en je kunt de ranking van de vertalers zien. Je kunt zien wat ze tot nu vertaald hebben en wat andere klanten van hun vinden. Vaak hebben deze vertalers ook verschillende tarieven. Voor meer informatie over tarieven klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *