Serrebouw

In Nederland zijn er een aantal bedrijven actief dat complete serrebouw realiseren. Een serre aan huis laten bouwen ze binnen een korte termijn en voor hele betaalbare prijzen. Serrebouw sneller en goedkoper bouwen is de laatste jaren mogelijk geworden door vooruitgang in techniek.

Als er een opdracht voor serrebouw binnen komt zal het bedrijf een ontwerp en offerte opmaken. Het ontwerp wordt met de klant gemaakt en alle wensen worden erin verwerkt. Als duidelijk is wat er gemaakt moet worden kan het team in de werkplaats aan de slag met de serrebouw. De grootste gedeelte van de serrebouw wordt in de werkplaats gedaan. Het wordt daarna in kleinere onderdelen naar de locatie gebracht om samengesteld te worden.

Op de locatie bij de klant wordt er ook hard gewerkt door het andere team. Die heeft weer als opdracht om alles klaar te maken voor de serrebouw. Zo moet er nog eens constructie komen die de serre gaat ondersteunen. Als het aan bestaande constructie moet komen word die aangepast zodat ze meteen verder kunnen met serrebouw.

Op deze manier werken heeft veel voordelen. Zo kan de klant al snel genieten van de serre en betaald die ook minder. Het bedrijf kan zo meer klussen aannemen voor serrebouw en verdient dus meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *