Vaste tarieven voor advocaten

Iedereen heeft wel eens een advocaat nodig, maar niet iedereen schakelt er 1 in, dit komt doordat advocaten zo duur zijn. Het komt doordat een advocaat zijn diensten per uur in de rekening brengt en de tarief voor 1 uur is ook heel hoog. Nu is er wel een advocaat dat vaste tarieven handhaaft in plaats van per uur, waardoor het inhuren van een advocaat veel goedkoper is.

Een unieke kijk op advocatuur

Deze advocaat is Antoine Endtz en hij is al sinds 1984 werkzaam als advocaat, hij heeft ook een hele unieke kijk op de advocatuur. Hij vind namelijk dat je de-escalerend te werk moet gaan als advocaat en dat je juist moeten proberen om escalatie te voorkomen, in plaats van daarbij een hand in te hebben. De meest advocaten werken op een escalatie concept, wat er voor zorgt dat ze veel geld maken, want escalatie betekent meer werk en meer werk is meer geld. Dit is dan ook een hele grote trend, dat volgens Antoine Endtz, doorbroken moet worden en hij heeft dan ook een eigen advocatenkantoor opgericht, om hierbij te helpen.

Goedkope diensten

Antoine Endtz bied zijn diensten ook goedkoop aan, door een vaste tarief te handhaven in plaats van per uur. Zo betaal niet onnodig veel en kan je toch een advocaat inschakelen, om je te helpen. Door de vaste tarief weet je ook precies hoeveel kosten je zal maken enĀ  hoef je geen zorgen te maken over een eindrekening.

Sociale media

Antoine Endtz is ook te vinden op sociale media,zoals Twitter en Linkedin,om zijn visie uit te dragen.Hij tweet ook regelmatig over de goede doelen dat hij steunt en zoekt op deze manier steun voor de doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *