Wat is een sloopauto waard?

Een sloopauto is een auto dat helemaal op is. Dit betekent dat je het niet meer kan verkopen als tweedehands, omdat die niet meer goed werkt en niet meer door de apk komt.

Oud ijzer

Wat is een sloopauto waardVaak geven mensen hun auto weg, omdat sommige autosloperijen zeggen dat het oud ijzer is dat niks meer waard is. Ze bieden dan aan om het gratis te komen ophalen. De meeste mensen zeggen gelijk ja, omdat ze niet willen betalen voor het ophalen. Je word hier eigenlijk bedonderd, want een sloopauto is zeker wel geld waard. Voor een sloopauto kun je een leuk bedrag verwachten, wanneer je het aan de juiste autosloperij verkoopt.

Demonteren en verkopen

Tegenwoordig word een sloopauto gedemonteerd en de onderdelen worden verkocht. In het buitenland is er namelijk veel vraag naar onderdelen van oudere auto’s. In een sloopauto zitten dan ook veel waardevolle onderdelen. Een professionele autosloperij kan al deze onderdelen eruit halen en verkopen. Wat er overblijft kan dan als grondstof gebruikt worden. Een auto bestaat namelijk uit metaal en kunststof.

Je mag dan ook een leuke bedrag verwachten voor je sloopauto en natuurlijk moet die gratis opgehaald worden. Kijk voor meer informatie op een van de volgende sloperijen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *